https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Årets veganske blog 2021

Non-food

Jeg er så beæret over at være blevet nomineret til årets veganske blog 2021. Sidste år var jeg nomineret og så heldig at vinde prisen som ÅRETS veganske blog 2020, og det vil betyde alverdens hvis jeg vinder prisen igen i år. Prisen sidste år gav mig en enormt viljestyrke og tro på at jeg virkelig kan noget, som gavner jer læsere - uanset om I spiser glutenfrit og/eller vegansk, eller blot følger med for at få ny madinspiration.

Jeg fik blod på tanden efter jeg vandt prisen, og det betød at 2020 har været MIT ÅR, og det har været et sandt MAD ÅR! Jeg formåede at lave en masse lækker mad, som jeg deler med jer herinde, på Instagram, Facebook og i min nyeste kogebog. Ja, jeg skrev en kogebog, fordi jeg fik troen på at mit arbejde kan gavne jer.


Derfor har jeg også på min Instagram lovet, at HVIS JEG VINDER PRISEN IGEN I ÅR, så går jeg STRAKS I GANG MED KOGEBOG NUMMER 2.

Så I bestemmer! Vil I have meget mere madglæde fra mig, og se mig trylle endnu en kogebog frem til jer, så skal I smide en stemme på dette linke og stemme på Sophieschoicest som årets veganske blog.

Jeg håber virkelig at I vil støtte mig og give mig lidt kærlighed derinde.

OBS: Det er nemmest hvis du stemmer fra en computer på Chrome, da telefonen godt kan medføre at din stemme ikke er gyldig / går igennem. Hvis du alligevel ønsker at bruge f.eks. en Iphone, og displayet viser denne besked:

Har jeg lavet denne lille guide til hvordan du stemmer.

Gå ind i indstillinger --> Safari (Hvis du bruger Iphone) --> "Undgå sporing mellem websteder" og "bloker alle cookies" skal slås fra.

Herefter kan du logge ind med Facebook, og stemme på Sophieschoicest.com.

Når din stemme er gået igennem får du følgende besked: "Tak for din stemme".

Jeg håber meget at du vil stemme på mig HER.


De aller største og grønneste hilsner

Sofie Birkelyng // Sophieschoicest.com

Synes godt om