https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Bedst i test: Vegansk proteinpulver

Produkter

affiliate indhold // Jeg tror efterhånden at jeg har prøvet alle de veganske og glutenfrie proteinpulvere der findes på markedet. Jeg har valgt at teste tre webshops og tre forskellige varianter af deres proteinpulver. Ud fra hvert produkt har jeg angivet op til 5 stjerner; hvor ⭐️ er dårligst og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ er bedst. Nedenfor har jeg samlet en fælles bedømmelse af mine top tre af alle de testede brands.

Helsam (affiliate partner):

Det gode ved at handle på Helsam, er at du samtidig kan købe vitaminpiller, plantemælk, glutenfri mel, vegansk pesto, vegansk hudpleje og meget andet. Helsam leverer hjemtil eller gratis til din lokale helsekost, hvor du kan afhente din pakke.

Jeg har udvalgt disse tre proteinpulver-varianter fra Helsam:

1. Plantforce Synergy,Vanilje, 400 g, 210 kr. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Selvom denne er ret syntetisk i vaniljesmagen - men hvilke proteinpulvere er ikke det? Jeg kan rigtig godt lide at bruge denne i mine proteinpandekager og smoothies om morgenen. Det er virkelig en fin konsistens og ikke grynet som andre mærker og varianter. Vi brugte den ligeledes i en køkkenøvelse på studiet og her kunne ingen smage den i maden Så en rigtig god måde at få veganske proteinpandekager eller morgengrød med proteinpulver på.

2. Plantforce Synergy, Chokolade , 400 g, 210 kr. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det samme gælder for denne som med vaniljevarianten. God og fin smag af chokolade, og perfekt i smoothies, grød og proteinpandekager.

3. Plantforce Risprotein, Chokolade, 800 g, 349 kr. ⭐️

Jeg er ikke vild med risproteinets grynet konsistens. Smagen af chokolade er rigtig fin, men konsistensen på tungen ødelægger lidt oplevelsen for mig.


Myprotein:

1. MyProtein soya protein isolate, Chokolade, 500 g, 99 kr. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dette er på nuværende tidspunkt min yndlings variant når det gælder vegansk proteinpulver. Det smager rigtig godt og kraftigt af chokolade. Ligeledes er konsistensen er god og rar i munden. Perfekt i smoothies, grød, pandekager OG DET AT DRIKKE DEN RENT. Meget positivt overrasket.

2. MyProtein clear vegan protein, citron-lime, 230 g, 249 kr.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Smager vitterligt af lemonade / saftevand. Proteinindholdet er dog ikke så højt i denne kontra ved eksempelvis Soya protein isolate. Men, det smager rigtig lækkert og er en nem måde at få et tilskud af lidt protein f.eks. i forbindelse med træning. Et dyrere alternativ til proteinpulver, men kan man ikke altid lide at drikke en shake rent, er denne et glimrende alternativ, fordi den ikke forbindes med en klassisk shake.

3. MyProtein vegan protein blend, Chokolade, 500 g, 169 kr. ⭐️⭐️⭐️

God smag af chokolade, men ærtesmagen kan jeg godt fornemme, hvilket ødelægger det lidt for mig, da jeg ikke er så god til smagen af ærter. Kender flere som bruger denne og ikke kan smage det, så synes du skal give det et skud. Men bruges den i smoothies med eksempelvis en banan, lidt plantemælk og en skefuld peanutbutter kan man intet smage. Konsistensen er rigtig fin.


BulkPowder:

1.Vegansk proteinpulver, Jordbær, 500 g, 149 kr. ⭐️

Er du til syntetisk smag af jord, som du kender den fra slik og andre jordbær varianter, skal du uden tvivl prøve denne. Jeg kan personligt selv ikke lide kunstig jordbærsmag. Dog kan den drikkes og kan da fornemme at de gerne har ville have det til at smage af milkshakes. Hvis jeg skulle bruge den ville jeg blende den med banan og plantemælk. Men at drikke den rent, nej tak.

2. Vegansk proteinpulver, Chokolade, 500 g, 149 kr.

Denne er MEGET bedre end jordbær-varianten. Dog er de meget grynet i smagen og det afspejler sig ved den grynede fornemmelse på tungen. God smag af chokolade, nem at bruge i smoothies, pandekager og grød. Igen, at drikke den rent, kommer jeg nok aldrig rigtig til, med mindre den blandes med plantemælk i stedet for vand.

3. Vegansk proteinpulver, Vanilje, 500 g, 149 kr.

Fuldstændig det samme som ved chokolade-varianten. Kraftig men lettere syntetisk vaniljesmag, som ikke gør noget i smoothies, pandekager eller grød.

Min top tre ud af alle 9 varianter:

Plantforce Synergy, Chokolade , 400 g, 210 kr. // Plantforce Synergy vanilje varianten⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dette proteinpulver vil jeg uden tvivl bruge til mine proteinpandekager om morgenen. Den smager virkelig godt både med vanilje og chokolade, når den kombineres med madlavning. Fra nu af er det fast inventar i mit køkken. Skal til at eksperimentere hvad jeg ellers kan bruge det til. Køb det her.

MyProtein soya protein isolate, Chokolade, 500 g, 99 kr. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dette proteinpulver kan drikkes rent, blendes med plantemælk og banan - eller bruges i grød, og stadig smager det vildt godt. En klar favorit herhjemme. Jeg skal uden tvil eksperimentere med de andre smage i denne variant.

MyProtein clear vegan protein, citron-lime, 230 g, 249 kr.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dette proteinpulver vil jeg tro at alle kan lide, det smager af sommerlemonade, og topper man med isterninger er det helt perfekt. Kan fås i andre varianter, men citron-lime er en klar favorit herhjemme.


Hvilket vegansk proteinpulver er din favorit? Skriv gerne en kommentar med din(e) yndlingsvariant(er) så vi kan inspirere hinanden til at afprøve gode veganske alternativer til proteinpulver.


Affliliate link på Helsam.dk.

Synes godt om