Mest læst

  Bryd tabuet: Jeg søger nye venner!

  Non-food

  Reklame

  Jeg kender om nogen det at føle sig alene. Da jeg flyttede fra Hjørring til København for 11 år siden, der stod jeg pludselig på egne ben uden at kende ret mange. Jeg havde et par enkelte familiemedlemmer og veninder på Sjælland, men alt var nyt og der mærkede jeg virkelig den følelse af at være ensom og stå alene. Med årene fik jeg flere og flere venskaber, og mange blev også skiftet ud igen. Jeg ville ønske at steder som Boblberg havde eksisteret den gang, for jeg er virkelig vild med konceptet og de mange muligheder der er ved platformen.

  Kender ud Boblberg?

  Boblberg har over 350.000 medlemmer i hele landet, og du kan søge i dit nærområde. Du kan oprette en profil gratis, hvis du er min. 15 år. Der er ingen reklame eller dating på siden, så du kan roligt søge seriøse fællesskaber og nye venskaber. Jeg har selv oprettet en gratis profil derinde, hvor man kan søge venskaber, træningspartnere, gå-turs-veninder, biograf-buddies eller blot måske finde sin kommende vennekreds. Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor søde folk er derinde og hvor mange fælles interesser jeg har med mange.

  Jeg har selv søgt "gå-turs-makkere" og "madlavningsveninder", hvor man i sin 'ansøgning' kan skrive hvad man præcis søger. Og min ansøgninger har allerede givet pote. Jeg har indsat et lille udsnit fra nogle af mine seneste søgninger. Herunder "vegansk", "glutenfri" og "træning". OBS. jeg har anonymiseret folk med billederne (ved at sætte emojien) over eller streget "personlige" informationer / træningscentre osv. ud.

  Lad os bryde tabuet om ensomhed, det at føle sig alene i hverdagen - om det så er blevet forværret efter nedlukningen i "Coronaland" eller ej, er ligegyldigt. Der er mange årsager til at folk oplever ensomhed - sygdom, angst, mobberi, et forhold der er gået i stykker hvor vennerne er "forsvundet" af den årsag, flytning, studie, nyt arbejde, eller blot at man har "ryddet" ud i sin vennekreds. #brydtabuet ingen skal føle sig alene, og alle har fortjent venner og veninder.

  Skal du være en del af Boblberg fællesskabet - så opret en gratis profil her.
  Så kan det være vi ses derinde - og måske i virkeligheden 😍

  Synes godt om