https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Chiapudding og smoothie bowl ;)

Jeg tror, at jeg kan tale for alle når jeg siger, at vi alle kender til en travl morgen. Det skal gå stærkt, arbejdet kalder, børnene skal i skole, og inden da skal der lige lidt morgenmad på bordet. Så hvad med en nem, sund og mættende morgenmad? Lyder det ikke lækkert? Jeg kan virkelig anbefale denne chiapudding med smoothie. Den kan laves både med og uden smoothie. Jeg synes, sammensætningen af den lidt søde chiapudding og den friske og syrlige smoothie er helt fantastisk. Valget er dit.Opskrifterne får du i hvertfald her. God fornøjelse!

Ingredienser:

Chiapudding:(laves aftenen før)

1 dl chiafrø
2 dl soyamælk eller anden plantemælk
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. sukrin, stevia eller sirup. (link til forhandler via billedet ovenfor)


Smoothie: (laves om morgenen)

1 frossen banan (skåret i stykker og derefter frosset) 10 friske jordbær lidt rismælk eller anden plantemælk (alt efter hvor tyk du ønsker den) 1-2 dl frossen frugt (jeg brugte aronia, men andet kan også bruges)


Fremgangsmåde:

Chiapudding:

Rør 1 dl chiafrø sammen med 1 dl soyamælk. Rør godt rundt. Lad det stå og hvile i ca. 5 minutter. Herefter tilsættes de øvrige ingredienser. Rør igen godt rundt.

Stil på køl, og rør let rundt i det efter ca. 30 minutter for at tjekke om det er begyndt at tykne. Herefter lad det stå på køl til dagen efter.


Smoothie:

Hæld lidt rismælk i bunden af din blender. Blend først de friske jordbær med lidt af bananen. Tilsæt lidt efter lidt mere af det frosne frugt samt rismælken, således at din blender ikke brænder sammen.

Hæl smoothien ovenpå chiapuddingen.

Drys med lidt hakkede nødder / frø.Spis straks.Smager himmelsk.


Tak, fordi du læser med!

Sociale Medier:Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: InstagramFacebook eller Twitter.

Synes godt om