https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Mest læst

  Julegaveidéer - personlige favoritter

  Non-food, Produkter, REKLAME

  Collaboration with Getpersonal

  Jeg synes altid det er super svært at finde på gaver til familien og/eller ens partner. Derfor har jeg i år indgået et samarbejde med Getpersonal, som laver de fineste graveringer i alt fra lightere til glas til køkkenknive. På den måde kan du gøre julegaven til dine kære helt specielle.

  Getpersonal graverer alle gaverne, hvis du ønsker det, og dermed kan du pynte og udsmykke dine gaver og gøre dem personlige og unikke. Du kan selv vælge skrifttype og størrelse, og de har et smart program således at du kan se hvordan teksten vil arte sig FØR du bestiller.

  Jeg har kigget på særligt et produkt, fordi jeg synes det er superblæret og jeg altid gerne har ville afprøve at åbne en champagneflaske med intet mindre end EN CHAMPAGNESABEL! Hvabehar! Derudover har jeg flere gange overvejet at give en sabel i gave. Det er da lidt blæret, er det ikke? Derfor sad jeg i forbindelse med dette oplæg og kiggede nærmere på hvilket udvalg de har, og må tage hatten af for at de har lidt til enhver smag. Hvilken er din favorit?

  Jeg vil ikke røbe hvad jeg har købt i år, da sandsynligheden for at dem jeg har købt til følger med. Men jeg giver bud på hvilke gaveidéer jeg synes er helt vidunderlige fra Getpersonals side.

  Har du fået gaverne på plads eller køber du i sidste øjeblik?
  Getpersonal har gratis levering - og sikre hurtig levering på 4-8 dage - selv på de produkter der skal graveres.

  Hvad venter du på?


  Synes godt om

  Nyt indlæg