https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Musclehouse.dk - Tilbud på Nocco og Barebellshttps://system.makeinfluence.com/t/a84Q0bx

Det er med stolthed i stemmen at kunne oplyse at jeg er blevet ambassadør for Musclehouse.dk, som sælger ALT du har behov for til din træning og eksempelvis hvis du vil lave proteinfyldt og sukkerfattig mad. I dette indlæg har jeg samlet nogle af mine veganske og glutenfrie yndlingsprodukter samt en række non-food produkter.

For en god ordensskyld skriver jeg allerede nu at indlægget indeholder reklame, fordi jeg indimellem modtager sponsorerede produkter og andre gange selv betaler, så for ikke at skelne mellem de forskellige har jeg gjort hele indlægget som "reklame".

BAREBELLS - VEGANSKE PROTEINBARER

De allerbedste veganske og glutenfrie proteinbarer der findes på markedet er Barebells, hvis du spørger mig. Har du smagt dem?

Lige nu kører Musclehouse.dk tilbud på en kasse Barebells VEGAN for 149 kr, normalpris 300 kr. De fås både i Salty Peanuts og Hasselnød-nougat, hvor sidstnævnte bestemt er min yndlings pt. Jeg har selv lige bestilt et par kasser, for jeg synes de er vildt nemme at have med på farten, er gode sidst på eftermiddagen og så er de bare blevet blødere og lækre med tiden. Tror de har lavet opskriften om ift. i starten, hvor jeg synes de var lidt tørrere i konsistensen. Nu er de bløde og helt perfekte, og mere vil have mere 😂

NOCCO - ENERGIDRIKKE

Et af mine andre yndlingsmærker er Nocco, som Musclehouse.dk selvfølgelig også sælger. Derudover har de deres "BLAND SELV" koncept, hvor de har et hav af forskellige fødevarer som du kan blande som det rene "bland selv slik". Jeg elsker konceptet, og her er Nocco blandt andet også en mulighed, hvor du kan mikse 6 stk. eller 24 stk. så du kan få lidt forskellige varianter.

Jeg har en top tre:

1) Limón de sol

2) Blood orange de sol

3) Carribean

Hvad er dine yndlings?

Pssst. deres lækre fersken er ligeledes på tilbud til en absurd LAV PRIS. Det samme gælder Melon Crush. Du kan nu spare mange penge på NOCCO fersken til kun 139 kr. for 24 dåser. Normalpris 480 kr. Deres Miami Strawberry kan du få 24 stk. for 175 kr.

Derudover kan du se det store udvalg her.

EASIS - SUKKERFRIE PRODUKTER

Jeg lever ikke sukkerfrit, men jeg holder rigtig meget af Easis sukkerfrie produkter. Jeg har listet et par af mine absolut favorit produkter her i indlægget.

Jeg holder meget af deres sukkerfrie marcipanbrød, som også er på tilbud. Jeg elsker deres mange tilbud, det betyder at lageret er fyldt op. Jeg kan godt lide at jeg kan forkæle mig med en lille snack indimellem i form af et marcipanbrød. Sammenligner man Easis marcipanbrød med et et klassisk odense marcipanbrød ser forskellen således ud:

Easis marcipanbrød pr. 100 g ( hvor 1 brød vejer 30 g):

Energi: 1837 kJ / 439 kcal
Fedt: 34 g (heraf 8,8 g mættede fedtsyrer)
Kulhydrat: 18 g (heraf 3,4 g sukkerarter)
Kostfibre: 27 g
Protein: 11 g
Salt: 0,03 g


Odense marcipanbrød ( hvor 1 brød vejer 40 g):

Energi: 2150 kJ / 520 kcal
Fedt: 31 g (heraf 8,2 g mættede fedtsyrer)
Kulhydrat: 46 g (heraf 39 g sukkerarter)
Kostfibre: Ukendt
Protein: 10 g
Salt: 0 g


Jeg kan personligt selv godt lide, at der ikke er helt så meget energi og kulhydrat+sukkerarter i Easis variant. Og når den lille sult melder sig og jeg får lyst til chokolade og marcipan. Derudover så har Easis også noget mørk chokolade som jeg synes smager vildt lækkert og er nemt at bruge i desserter og bagværk. Modsat almindelig kogechokolade, så er der igen færre kalorier og kylhydrater i Easis produkter. Det er særligt relevant for de følgere som går op i at mine opskrifter er sukkerfrie. Derudover smager deres chokolade bare skide godt. Du kan se udvalget her. Vær dog OBS på at der er mælk i flere af varianterne, undtagen den mørke. Derudover kan du finde deres store udvalg af sukkerfrie produkter her, hvor flere af dem er glutenfrie og veganske.

sportstøj

Jeg elsker Musclehouse for deres store udvalg af sportstøj - her finder du alt fra træningstights til sportsbh og undertøj. De har et stort udvalg af bl.a. Hummel, ICANIWILL og Better bodies. Derudover så har de tilbud på flere af mærkerne.

Du kan se alle Musclehouse.dk tilbud her.

Flere af billederne er lånt fra Musclehouse's egen hjemmeside eller Instagram side. Send dem lidt kærlighed og følg dem her. Du er naturligvis også velkommen til at følge min profil på Instagram.

Synes godt om