https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Plakat-væg: Hvorfor være veganer?

Non-food

l Reklame l

Jeg har været så heldig, at Simonholst.dk har sendt mig en af de mange fine plakater fra hjemmesiden. Jeg har modtaget plakaten "Hvorfor være veganer? ", som passer helt perfekt til mig. Den beskriver jo ret godt hvorfor jeg har valgt at være veganer.

Derudover giver plakaten 12 gode grunde til at være veganer, og beskriver kort men præcist hvad de 12 grunde kan gøre for miljøet, dyrene og ikke mindst din sundhed.

To af de punkter jeg synes rammer spot-on er:

"Du tager hånd om klimaet; Klimaændringer er et af de største problemer, der truer vores eksistens på jorden. Ved at reducere dit forbrug af kød og andre animalske produkter, vil du reducere dit CO2 aftryk betydeligt".

"Du kan spare en masse penge; En vegansk kost er fyldt med billige frugter, grøntsager, korn, bælgfrugter, bønner og meget mere! Hvis du vil blive inspireret til en billig livsstil, så gå ind på Google og søg på "veganer på budget""
(... Eller selvfølgelig finde inspiration og opskrifter her på min blog.)

Jeg er indtil videre den stolte ejer af 4 af Simons plakater i forskellige størrelser. Jeg fik øjnene op for plakaterne ved at jeg deltog i en konkurrence hos Danmarks veganske forening sidste år. Allerede dengang havde jeg svært ved at vælge hvilken plakat jeg ønskede at vinde. Jeg valgte plakaten "vitaminer og mineraler" , og har efterfølgende fået fingrene i forskellige plakater. Jeg må ærligt indrømme, at jeg simpelthen elsker måden, som Simons plakater pryder min plakat-væg på, selvom alle langt fra er præsenteret på den pt.

Det gode, ved at jeg ejer så mange af hans plakater, er at jeg løbende kan skifte plakaterne i rammerne ud, således at væggen føles som "fornyet" hele tiden. Sagt med andre ord, kan jeg den ene måned kigge på f.eks. "vitaminer og mineraler" og næste måned "vegansk madpyramide". Det er jeg kæmpe fan af!

Som uddannet kostvejleder, madblogger og 'Ernæring og sundhedsstuderende', går jeg ufatteligt meget op i kosten, herunder at få de rigtige mikro- og makronæringsstoffer, blive inspireret af madpyramiden, de 10 kostråd og meget andet, og her laver Simon igen nogle plakater, som virkelig passer godt til min faglighed og interesse.

Jeg elsker bl.a. plakaten "Vitaminer og mineraler" i både 70x50 cm og 30x40 cm.
Den er rigtig god som rettesnor, når jeg hurtigt skal nævne en grøntsag som indeholder en bestemt vitamin eller mineral.

Smut forbi Simonholst.dk og køb en af hans plakater allerede nu.
Hvorfor? Jo ser du;
Du får noget smukt at kigge på, men udover det så støtter du også en grøn mærkesag.
Det er nemlig sådan, at Simon støtter en grøn sag med 50 kr. når du køber en plakat.
Du vælger som køber, hvilken "grøn mærkesag" du vil støtte når du afgiver en ordre.
Det er simpelthen genialt, jeg er vild med det!

Læs mere om de fem grønne mærkesager ved at klikke på billederne nedenfor.

Anbefalingen skal i hvertfald lyde herfra, Simon Holst gør et godt arbejde, og har plakater for enhver smag. Tag selv et kig: Simonholst.dk


Tak, fordi du læser med.

Synes godt om