https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Mest læst

  Rabatkode TAKEAWAY

  Affiliate link / rabatkode opslag

  Er der noget jeg er helt pjattet med så er det sushi 😍 Og endnu bedre er selvfølgelig vegansk sushi, og særligt fra Sushi2500, Izumi eller Karma sushi - alle tre steder kan du bestille fra via Waiteer.com ⭐️ Det skal lige siges at nogle restauranter stadig har lukket grundet restriktionerne, meeeeeen så er det godt at der er rigtig mange steder at vælge imellem. Det gælder også hvis du ikke er til sushi. Prøv f.eks. den lækreste veganske og glutenfrie burger fra Eden Jaxx, en hulens masse forskellige retter fra GRØD eller smagfuld is fra Nicecream

  Jeg har fået lov til at give jer GRATIS FRAGT på jeres første ordre når I bestiller på hjemmesiden (ikke appen). Smut forbi waiteer.com her, find dit næste måltid og skriv "FRIFRAGT2021" i rabatkodefeltet, så leverer de kvit og frit hjem til dig.

  Waiteer.com leverer foruden i København selvfølgelig også til Jylland, så kære jyder, I kan få leveret i både Ålleren, Aarhus, Esbjerg, Horsens, Kolding, Randers, Silkeborg og Vejle. Hvad siger I så? Og her findes der også så meget lækkert.

  Har du eksempelvis prøvet den Aalborggensiske café Vi2's eller Green habits i Silkeborgs veganske og glutenfrie udvalg? Tag et kig på udvalget og vælg din by her.

  Brug rabatkode: "FRIFRAGT2021" på waiteer.com så længe det varer.

  Velbekomme - og tak, fordi du læser med.

  Synes godt om

  Nyt indlæg