https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Rabatkode til makeup

Produkter, Non-food

Kunne du skade dit kæledyr, eller udsætte et andet dyr for vold og smerte?

(Opslaget indeholder reklame)

Nej, vel? Skade en hund, kanin, mus eller et fjerde dyr, ville de færreste kunne.

Skal vi så ikke blive enige om at det med at - store såvel som små - virksomheder og makeupbrands ikke tester på dyr ER ET MUST?

Som veganer er det vigtigt for mig, at når jeg køber bl.a. skønhedsprodukter, at det er uden animalsk indhold og det ikke testes på dyr. Hver gang jeg høre ordene "ikke testet på dyr" eller "cruelty free" ser jeg min kat Erling for mig, og tænker "der er ingen der aldrig nogensinde skal teste noget på ham. Eller andre dyr. Det skal stoppe nu!"

Men du kan faktisk gøre en kæmpe forskel når du selv shopper nye produkter.

Kort sagt; VÆLG VEGANSK OG CRUELTY FREE varianter.


Derfor vil jeg gerne hjælpe alle jer BEAUTY LOVERS med at tage første valg om gode skønhedsprodukter, der ikke tester på dyr.

Commedeux' serie er vegansk, ikke testet på dyr og parfumefri. Selvfølgelig er alle produkterne produceret i EU.

Så udover at de lige nu har rabatter, gratisfragt ved køb over 150 kroner, så har jeg også en RABATKODE til jer.

Spar 50 kroner med koden "sophie50" på Commedeux.com.

Deres produkter er så skønne, men mine klare favoritter er Discoskin, Glowup og deres rose lipgloss/lipoil. Discoskin er deres ansigstmaske, som er totalt girly, glam og glitter. Den skinner og der virkelig fin. Derudover har man bare lyst til at komme den i hovedet hver aften.

Glowup er deres bronxe som er matteret og bare giver den perfekte SUNKISS GLØD, Det er vi vist mange der trænger til i denne forvirret forårstid med skiftevis regn, sne og sol.


Som sagt "Sophie50" giver rabat på dit næste køb uanset om du køber i forvejen nedsatte varer eller ej. Gratis fragt ved køb over 150 kr. Koden gælder til og med 03.05.2021.


Hvad venter du på?

God shopping.

Synes godt om