https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Simonholst.dk plakater

Non-food, Produkter

Reklame for Simonholst.dk

Står du og skal bruge en fødselsdagsgave, værtindegave, bryllupsgave eller i dagens anledning en mors dagsgave?

Ofte giver man (i hvertfald jeg selv) alitd delikatesser herunder chokolade og vin eller afskårede blomster, og ingen af delene holder ret længe. Kender du følelsen, vil jeg derfor anbefale dig, at kigger nærmere på disse fine plakater.
Jeg synes at de er superflotte, holdbare (kontra chokoladen og blomsterne) og er anderledes på den helt perfekte måde. Der findes et hav af motiver, og der kommer hele tiden flere til, som alle formår at oplyse og se fantastiske ud på samme tid. Derudover kan jeg rigtig godt lide, at priserne er medgørelige og ligger i prislejet 100-300 kr. Du finder udvalget her .

Jeg er virkelig fan af plakater generelt og jeg synes de kan live et hjem op og gøre det helt unikt og smukt. Ovenstående billeder: 'Vitaminer & mineraler' (50x70 cm, 300 kr.) og 'Vegansk madpyramide' (30x40 cm, 200 kr.) pryder min stue så fint. Mine gæster skal altid hen og kigger nærmere på dem, netop fordi de formår at oplyse med f.eks. næringsstofinformation og viden om de forskellige fødevarer. (Det er kostvejlederen (undertegnet) rigtig begejstret for)


Lige for tiden, har jeg rigtig travlt med 'Ernæring og sundhedsstudiet' samt diverse projekter og arbejde, men jeg arbejder på at jeg skal have lavet en SMUK billedvæg og jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer den med alle mine plakater og herunder en masse fra Simonholst.

Forhandler-tip:
De kan forhandles i flere butikker, men ellers på Simonholst.dk

Tak, fordi du læser med - og rigtig god mors dag.

Synes godt om