https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Mest læst

  SUPER HOT BUFFALO CAULIFLOWER WINGS

  Jeg elsker forskellige typer mad - faktisk al slags mad. Jeg kan rigtig godt lide, at det er varieret og forskelligt. Så den ene dag kan det være italiensk, næste dag dansk og en tredje amerikansk.I dag blev det amerikansk inspireret. Jeg har lavet en lækker udgave af "hot wings" og "pulled carrots".Jeg er allerede blevet bombarderet med forespørgsler - og ja, I får opskriften på "blomkålsvingerne" lige her.

  Ingredienser:

  BUFFALO WINGS:
  1 blomkålshoved (frisk)
  2-3 spsk. olie
  1-2 dl rasp

  HOT chili-sauce:
  100 g vegansk smør / margarine (eller 1 dl olie kan godt bruges som alternativ)
  1-2 tsk. tabasco
  ½-1 tsk. cayennepeber
  1 spsk. farin / sukrin gold / mørk sirup*(link til forhandler via billedet nedenfor)
  1 spsk. paprika

  * lidt mere, hvis du synes marinaden er for stærk. Bare husk på, at blomkålen neutraliserer det lidt ;)

  DIP:
  Mayonaise (link til forhandler via billedet nedenfor)
  Hvidløg
  Chia-spirer / karse

  Fremgangsmåde:
  Tænd ovnen på 230 grader.Skær blomkålen i mindre buketter og put dem op i en skål sammen med olie. Bland det godt rundt, så alle blomkålsbuketterne er olierede. Dyp nu i en skål med rasp. Put blomkålen op i et ildfast fad / en bradepande, og sæt i den forvarmede ovn.De skal være i ovnen i ca. 10-15 minutter.

  Imens laves chili-saucen.Alle ingredienserne blandes sammen i en skål.

  Når de 10-15 minutter er gået, tages blomkålsbuketterne ud af ovnen. Lad dem køle i et par minutter før de dyppes i chilisaucen. Sæt nu de chilimarinerede blomkålsbuketter tilbage i ovnen og bag i ca. 15 minutter.

  Bland mayonnaise (hjemmelavet eller købe) med hvidløg.Jeg har lavet mayonnaisen fra bunden af, men du kan også sagtens bruge f.eks. Naturli' plante mayo eller anden vegansk mayonnaise.

  Tag nu blomkålsbuketterne ud af ovnen.

  Lad dem køle lidt af, inden de bliver serveret.


  Find opskriften på "PULLED CARROTS" lige her.

  Tak, fordi du læser med.

  Sociale Medier:Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: InstagramFacebook eller Twitter.

  Synes godt om

  Nyt indlæg