https://nouwcdn.com/v301/u/16/1404016/619/202201181249204372.jpg

Vegansk mayonnaise

Dip og tilbehør, SU-venlige, Pålæg

Her får du lige en hurtig og nem opskrift på vegansk mayonnaise.Den kan blandes med chili, hvidløg, karry, krydderurter eller andet lækkert. Den kan selvfølgelig også spises som den er!

Ingredienser:

1,5-2 dl olie (jeg bruger olivenolie)
Salt
Peber
1 dl sojamælk
1 spsk. eddike
1-2 tsk. citronsaft
Evt. lidt sennep

Fremgangsmåde:
Put alle ingredienserne (undtagen olie) i en cylinerformet beholder (gerne den der følger med en stavblender). Blend med en stavblender.Tilsæt olien lidt ad gangen, imens du stadig blender.
Altså: BLEND - TILSÆT LIDT - BLEND IGEN - TILSÆT LIDT - BLEND IGEN...Blend, indtil den er tyknet og smag til med sennep eller andre krydderier.

Derudover:Lav hvidløgsmayonaise til SUPER HOT BUFFALO CAULIFLOWER WINGS, AVOCADOVAFLER eller en lækker chilimayonnaise til VEGANSK SUSHI.

Tak, fordi du læser med!

Sociale Medier:Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: InstagramFacebook eller Twitter.

Synes godt om